Samenwerking Torros en JM Honda Racing, meer dan een gewone sponsor


De Kampioenen van elke race. #FromStartToFinish

JM Racing Team is het motorcrossteam van Honda. Een sterk team met een verzameling jonge kampioenen bij elkaar. Bij Torros zijn we gepassioneerd door de motor- en mechanische wereld en volgden wij het team al meerdere jaren. JM heeft een drukke agenda met vele races van wereldniveau, Grand Prix en reizen, waardoor er onvoldoende tijd was om het onderhoud van alle race-uitrustingen uit te voeren. Het JM Racing Team moest op zoek naar een oplossing en dat is wanneer onze telefoon over ging. Het verhaal van JM, hun winnaarsmentaliteit en adembenemend parcours dat ze reeds aflegden, boeide Torros en gaf ons de opportuniteit om kampioenen te steunen met een gemeenschappelijk doel.

Telkens opnieuw de lat hoger leggen door nieuwe doelen te stellen en te evalueren na elke race. JM Honda Racing staat voor: verleg je grenzen, daag jezelf uit en heb vertrouwen. Met Torros willen wij vooral vertrouwen bieden door het team betrouwbare gereedschappen en materialen te bezorgen van top kwaliteit. Dit was de start van een mooie samenwerking.

   


Wie is Jacky Martens?

Het JM Honda Team draagt de initalen van voormalig wereldkampioen mottorcross Jacky Martens. Martens is de oprichter en het kloppend hart van het team. Mede dankzij zijn wereldtitel is Jacky geen onbekende in de motorcross wereld. Hij heeft meer dan 40 jaar ervaring op en naast de motor. Martens' eerste race was in 1979, met zijn grote doorbraak midden de jaren 80. De passie voor Honda was er van bij het begin van zijn carrière, waarmee hij zijn plaats in het KTM-fabrieksteam veroverde en vervolgens in 1991 de tweede plaats haalde in de 500cc klasse op het wereldkampioenschap.         
      

Het Beste onderhoud voor uw motor met Torros! #WorkBetter

Uit het ruime aanbod van het Torros assortiment kiest JM Honda Racing MX voor het professionele gereedschap merk Teng Tools, waaronder een uitgebreide gereedschapsset. Elk gereedschap heeft zijn specifieke plaats in elke set dankzij de unieke TT-trays. Naast gereedschappen beschikt Teng Tools ook over een ruim assortiment draagbare en compacte gereedschapswagens. Deze gereedschapswagens zorgen voor een efficiënte verplaatsing tijdens de vele reizen van het team. Wist je trouwens dat Teng Tools een levenslange garantie biedt?


                                              

         


JM Honda Racing Team de technische partner in Europa voor het Honda-Jumbo motorcross team.

Martens wist een doorsnee motor om te toveren tot een krachtige GP-machine, waarmee hij tijdens zijn carrière op de motor een dominante positie had tegenover de concurrenten. Met deze motor behaalde hij talrijke (inter)nationale en Grand-Prix overwinningen.         

Torros JM Honda Team

Torros JM Honda Team

Michele Cervellin 

Een 24-jarige Italiaanse racepiloot. Hij is zevenvoudig Italiaans kampioen en tweevoudig Europees SX-kampioen.

Henri Jacobi  

Een 24-jarige met de Duitse nationaliteit. Hij sloot zich al in 2020 aan bij het team. Zijn doel voor 2021 is de top 10 halen in de MXGP-wereld.