Lakdrogers

Een infrarood lakdroger wordt gebruikt om snel uw carrosserie lakwerk te drogen.

Sécheur infrarouge LD1

Informations Secheur infrarouge peinture carrosserie Goed om te weten over infrarood lakdrogers voor carrosserie werk:

Met een infrarood lakdroger wint u tijd. Dankzij de infraroodstraling en de kantelarmen kunt u zeer krachtig en hoogwaardige infraroodlampen optimaal en rechtstreeks op het te drogen oppervlakte plaatsen. Het garandeert een perfecte droging zonder stof, bellen en defecten. Afhankelijk van het model droger kan elke verwarming afzonderlijk worden ingeschakeld en georiënteerd van 0 tot 300°. De instellingen kunnen automatisch zijn voor warmte (LED), elektronisch voor temperatuur.

Sécheur infrarouge LD2

Bien choisir son Secheur infrarouge peinture carrosserie Hoe kiest u het juiste model?

Kies telkens uw model op basis van de grootte en oppervlaktes die u wil drogen. Een mobiele infrarood lakdroger bespaard u installatietijd en kan zich snel en gemakkelijk verplaatsen naar een andere werkruimte.

Différents Modèles Secheur infrarouge peinture carrosserie De verschillende modellen in ons gamma:

Er zijn twee types in ons gamma:Sécheur infrarouge LD3

- Infrarooddrogers met een rode lamp:

LD3P / LD6P

- Infrarood drogers met lamp: ze zijn krachtiger en hebben een snellere droogsnelheid:

LDG4 / LDG8Sécheur infrarouge LD6

Er zijn twee chauffage systemen mogelijk op elk type:

- Het Pulse systeem: voordrogen / verdampen.

- Het Routine systeem: continu drogen / uitharden.

De verschillen in het assortiment infrarooddrogers:Sécheur infrarouge LDG4

Infrarood droger type LD1 heeft hoogwaardige VPower-infraroodlampen met korte golf-kwartshalogeen lampen met een vermogen van 1000W. Hun levensduur varieert tussen 5.000 en 7.000 uur. Het heeft ook een eenvoudige timerinstelling. De lamp is in hoogte verstelbaar op een geanodiseerde aluminium kolom. De basis is stabiel dankzij de H-basis en de wielen met remmen. Het droogt de verf van buiten naar binnen. Het bespaart een aanzienlijke hoeveelheid tijd omdat het blazen wordt vermeden.

Het werkgebied is 800 x 450 mm

Sécheur infrarouge LDG8

Infrarood droger type LD2 is voorzien van dezelfde eigenschappen als LD1, maar uitgebreid met 2 infraroodlampen, hierdoor is het vermogen uitgebreid: 2x 1000W. Aangevuld met een temperatuurcontrolepaneel met een werkgebied met 800 x 800 mm.

Infrarood droger type LD3 heeft 3 VPower-infraroodlampen die 55 cm groter zijn, elk met 1100 W, met als totaal vermogen 3 x 1100 W. De voordelen blijven gelijk als type LD1 en type LD2. De lampen zijn altijd op hun optimale positie dankzij de stabiele constructie met pneumatische zuiger. Uitgerust met een automatisch digitale LED-warmte-regeling en een elektronische temperatuurregelaar van 40 tot 100°. Er zijn twee verwarmingssystemen aanwezig: Puls functie, voordrogen / verdampen en de routine functie, continu drogen / uitharden. De wielen zijn gemonteerd op kogellagers met remmen en is geleverd met een 16A 220V industriestekker. Het werkgebied is 1200 x 1000 mm.

LD6P infraroodverfdroger heeft dezelfde technische kenmerken als het LD3P-model, maar heeft 6 infraroodlampen, hierdoor een vermogen van 6 x 1100 W. Beschikt hierdoor over een zeer groot droogoppervlak, wat ideaal is voor het drogen van bijvoorbeeld een motorkap van een auto in één keer. Een werkgebied van 1800 x 1000 mm. Een spanning van 380 V met een totaal vermogen van de lampen. Hierdoor wordt er geen stekker meegeleverd.

LDG4 goudkleurige infraroodlakdroger heeft met zijn goudkleurige lampen een nog hoger bereik voor een nog snellere droging van de lak op de carrosserie. Beschikt over 4 x 35 cm gouden VPower-infraroodlampen met een vermogen van 4 x 1000 W. Het werkgebied is 1200 x 1000 mm. De goudkleurige LDG4 lakdroger geniet van dezelfde technische voordelen als het LD6P-model, met name wat betreft de verschillende instellingen en kenmerken.

LDG8 infraroodlakdroger is vergelijkbaar met de LDG4 maar deze lakdroger beschikt over 8 infraroodlampen, met een totaal vermogen van 8 x 1000 W. De spanning is 380 V. Het werkgebied is 2000 x 1000 mm.

Différents Modèles Secheur infrarouge peinture carrosserie Verschillende Infrarood vervanglampen zijn terug te vinden in ons assortiment:

Ontdek op onze site alle essentiële accessoires en verbruiksartikelen die nuttig zijn voor uw infraroodverfdrogers: reservelampen voor infraroodverfdrogers... 

Renseignements Secheur infrarouge peinture carrosserie Vindt u niet wat u zoekt? Wenst u extra info over infrarood verfdrogers:

 Aarzel niet en neem met ons contact op via mail: info@torros.nl of bel ons 030 369 02 94.