Momentsleutels

Kies uw momentsleutel, die bij u past

De momentsleutels van Teng Tools zijn in korte tijd uitgegroeid tot een van de populairste merken binnen de auto- en lichte industrie. Deze nieuwe serie Plus momentsleutels van industriële kwaliteit worden geleverd met een volledig traceerbaar kalibratiecertificaat vanaf de datum van productie. Met hun 72 tanden zorgen ze ook in krappe ruimtes voor een goede toegankelijkheid en met een nauwkeurigheid van ± 4% voldoen ze aan de internationale normen.

Nauwwkeurig aandraaien met een momentsleutel

Het aandraaimoment kan worden ingesteld door de draaimomentarm van de momentsleutel te draaien of door het aantal newtonmeters (Nm) digitaal aan te passen. Momentsleutels hebben een minimum- en maximum koppelbereik. De kleinere hebben een kleiner en nauwkeuriger bereik (1-5 Nm). Grotere momentsleutels hebben een groter en krachtiger bereik (200-100 Nm) en zijn ideaal voor ruwere werkzaamheden. Teng Tools momentsleutels hebben een nauwkeurigheid van +/-4%. Om deze nauwkeurigheid te behouden, adviseren wij u om uw sleutel één keer per jaar te laten kalibreren of opnieuw te laten kalibreren.

Momentsleutelverbindingen

Teng Tools momentsleutels zijn ontworpen om moeren en bouten met 1/4", 3/8", 1/2" en 3/4" fittingen aan te draaien. Als een adapter wordt gebruikt om een fitting van een andere grootte te monteren, verliest de momentsleutel een deel van zijn nauwkeurigheid.

Rechts- of tweerichtingsbediening

Momentsleutels kunnen moeren en bouten tot een bepaald moment aandraaien. Dit is rechtshandig. Teng Tools heeft ook bi-directionele momentsleutels. Deze sleutels kunnen worden gebruikt om links of rechts aan te spannen tot het gewenste aanhaalmoment is bereikt.

gereeedschap momentsleutels teng tools 1492-3892-1292-3492 rechtse werking

gereedschap teng tools momentsleutel bi directioneel 40-200nm 73190258

gereedschap momentsleutel tengtools digitale momentsleutel rechtse werking

Heeft u verdere vragen vindt u niet waar naar u zoekt. Neem gerust contact met ons op:

+31 (0)30 369 02 94

info@torros.nl