Over ons

TORROS : alles voor je werkplaats

Torros.nl is de exclusieve gespecialiseerde site voor gereedschappen, productieapparatuur en werkplaats voor Nederland. De tevredenheid van onze klanten en de kwaliteit van onze producten en diensten staan voorop.

Wij maken al meer dan 20 jaar deel uit van een groep die actief is in deze markt en zijn eigen producten en merken zoals MW-TOOLS, MW-TECH in heel Europa op de markt brengt.

Bij Torros kan men terecht voor een aanvulling of een vervolledigen van uw gereedschap, werkplaatsuitrusting, lasuitrusting, hijgereedschap... MW Tools is het merk voor uw workshop, werkplaats, garage, bouw... uitrustingen. Wanneer u een product koopt van MW Tools, dan koopt u een product van professionele kwaliteit. U vindt er een breed en ruim aanbod terug.

Tegen een scherpe prijs doordat er geen tussenschakel aanwezig is. Een merk, ontworpen en ontwikkeld naar aanleiding van productexpertise. U kan rekenen op ervaring en advies op elk moment.

Ook na de aankoop van een MW Tools product is 2 jaar garantie aangeboden voor u. De aanwezigheid van onze klantenservice bestaande uit vakkundige techniekers versterkt uw vertrouwen. Heeft uw bijkomende vragen of ondersteuning nodig, bij uw aankoopproces, installatie of keuzestress. Bent u op zoek naar service? Alles is bespreekbaar, elke vraag vraagt een persoonlijke aanpak.

Meer dan 200.000 artikelen worden opgeslagen en gedistribueerd via onze Europese magazijnen over de hele Europese markt.

VDH

Dankzij onze logistieke partners kunnen wij een levertijd van 48 uur in Nederland en 72 uur in de rest van Europa garanderen.

Bij Torros is een team van productspecialisten en een technische service beschikbaar voor advies en vragen. Torros biedt gespecialiseerde merken, gebruikt door professionals (garages, ambachtslieden...), die zich al vele jaren op de Europese markt bevinden.

Een kijkje binnen het assortiment van Torros.nl:

U vindt er ook reinigings- en oppervlaktebehandelingsapparatuur zoals onze professionele en industriële schuurmachines en straalcabines, onze reinigingsfonteinen, onze industriële stofzuigers, onze infrarood verfdrogers, onze spuitpistolenreinigers en onze ultrasone reinigers.

Bent u op zoek naar hout- en metaalbewerkingsmachines neem een kijkje bij onze collega's VDH

www.vdhmachines.nl