Werkplaatsinrichting

mw tools   heco

MW Tools biedt u de oplossing voor uw werkplaatsindeling. Stel zelf uw werkbank samen, of kies één van de modules uit ons assortiment werkplaatsmeubilair. Daarnaast kunt u ook steeds individuele elementen kiezen, zoals ladekasten, opbergkasten of perfopanelen, zodat u uw werkplaats op maat kunt inrichten. 

Stel zelf uw werkbank samen

Stel uw werkbank zelf samen dankzij het modulair concept. Alle werkbanken bestaan uit een werktafel met metalen voeten. Hier hoort ook een ladekast bij, afhankelijk van het type werkbank dat u kiest.

Bestaat uit:

  • Stevige multiplex werkblad van 30 mm dik
  • Metalen voeten: instelbaar in de hoogte van 810 tot 1180 mm, en dit zorgt ervoor dat u altijd de meest ergonomische houding kan aannemen
  • De werkbanken zijn belastbaar tot 800 kg. De metalen voeten en ladekasten zijn rood en grijs poedergelakt. Alle elementen worden los geleverd met bevestigingsmateriaal.

Mag het nog persoonlijkere:

Stel dan uw eigen werkplaats samen met het werkplaatsmeubilair van Heco. Heco heeft een breed gamma van producten met meer dan 2.000 referenties zoals ladekasten, werkbanken, opbergkasten en wandpanelen om de ideale oplossing te bieden op maat. Heco streeft ernaar om steeds zo veel mogelijk producten op voorraad te hebben, zodat we de best mogelijke service kunnen bieden. Er is ook de mogelijkheid om artikelen te produceren volgens wensen en eisen. Denk maar aan kleur, maten, prototypes... (levertijd is iets langer omdat alles op maat voor u gefabriceerd is)

Samengestelde modules

MW Tools biedt ook samengestelde modules aan in verschillende uitvoeringen. Zo kiest u voor een  bestaande uit een werkbank, opbergkast, perfopaneel en ladekast. Elke werkplaatsinrichting heeft een stevig multiplex werkblad.

Bestaat uit:

  • Stevig werkblad: breedte 1200, 1500 of 2000 mm - diepte 680 mm en op ergonomische werkhoogte van 977 mm
  • Perfopaneel (te bevestigen aan de muur): breedte 1200, 1500 of 2000 mm - hoogte 940 mm
  • Verschillende kasten: met 5, 8 of 10 lades of met deur en legplank