Zandstraalcabines & Zandstraaltoestellen

Zandstraalcabines voor het verwijderen van verf en roest

Op zoek naar een zandstraalcabine voor het reinigen van uw onderdelen? Verwijder roest en verf met de krachtige zandstraalcabines van MW TOOLS. Ideaal om motorfietsen, auto's en boten te restaureren, of houten meubelen en balken op te frissen.

Door te zandstralen verwijdert u gemakkelijk oude vernislagen op meubilair of ontdoet u zonder moeite alle verf of roest van uw boot, auto of motor. Dit proces is veel sneller dan een schraper of borstel. Zo krijgt u terug een opgefrist meubel of proper metaal, dat u opnieuw naar wens kunt schilderen.

Kleine en grote zandstraalcabines voor het reinigen van onderdelen

MW TOOLS biedt een breed assortiment zandstraalcabines en mobiele zandstraalketels aan met verschillende vermogens en capaciteiten. Dankzij de combinatie van poederlak en stevig plaatstaal, zijn de sableercabines van MW TOOLS geschikt voor zowel industrie, (semi-)professioneel als hobby gebruik ; voor garages en werkplaatsen.

Kleine zandstralers kunnen makkelijk op een werkbank geplaatst worden en eenvoudig verplaatst worden. Afhankelijk van de grootte van het te reinigen onderdeel, heeft u een grotere zandstraalcabine nodig.

Mobiele zandstraalketels zijn ideaal voor het schoonmaken van grotere of losse elementen, bv. de bodem van een boot, de carrosserie van uw auto of de gevel van uw huis, eiken balken of houten meubels.

Straalmiddel voor zandstraalketels en zandstraalcabines

Bij zandstralen wordt het straalmiddel of straalgrit met hoge snelheid tegen het voorwerp geblazen, om het onderdeel of de oppervlakte schoon te maken. TORROS biedt verschillende soorten straalmiddel aan:

  • Ronde, herbruikbare glasparel voor de reiniging van zachte metalen zoals aluminium. Voor een fijnere, gepolijste afwerking
  • Normaalkorund: hoekige, herbruikbare korrel voor het ontroesten en ontlakken van metalen. Iets grovere afwerking
  • Aluminium silicaat: hoekige korrel voor eenmalig gebruik voor het ontroesten van metalen. Meest geschikt voor mobiele zandstraalketels

Straalcabines en hun accessoires

Alle straalcabines van MW TOOLS worden compleet en gebruiksklaar geleverd.

Daarnaast hebben we ook accessoires voor uw zandstraalketel of -cabine, zoals keramische en boorcarbide koppen, handschoenen, beschermkap met vervangbare gaasjes, straalgrit, enzovoort.

Kies in een paar klikken uw geschikte zandstraalcabine en extra accessoires. Vergeet ook niet om een compressor uit te zoeken.