Bouw

Bouwmateriaal - Openbare werken

Een breed assortiment aan apparatuur/materiaal voor professionals in de bouwsector.

  • Opslagkisten of opbergkisten zorgen voor een praktische opslag van uw gereedschap op bouwplaats, vrachtwagen of in uw werkplaats.
  • Trilplaten heeft een zeer stabiele bodem voor al uw tuinprojecten, gangpaden tot grondwerken, fundering en parkeerplaatsen.
  • Met onze mini-dumpers of gemotoriseerde kruiwagens vergemakkelijkt u vele werken in de bouw, renovatie, landbouw en landschraparchitectuur.
  • Luchtbevochtigers of bouwdrogers, kunt u verf, gips, beton, dekvloeren sneller drogen, maar ook in geval van vochtproblemen na een waterlek of overstroming, en kunt u ook de luchtkwaliteit verbeteren in constant vochtige ruimtes zoals kelders of wasserijen.
  • We beschikken over verschillende ventilatoren waaronder afzuiging, drogen of circuleren van de lucht voor veel mogelijke toepassingen. Ze zijn praktisch voor het drogen, ventileren, koelen, afvoeren van lucht, dampen, lasrook, gassen en geuren.
  • Op zoek naar frisse lucht in zuurstofarme werkruimtes, ontdek ook onze stroomgenerator of aggregaat op benzine en oprijplaten.

Prijs / kwaliteit verhouding

Het assortiment bouwmateriaal en bouwapparatuur is uitgerust met producten zoals trilplaten, gemotoriseerde kruiswagens, bouwdrogers... Telkens van ons eigen merk MW-Tools. Volledig uniek ontworpen aansluitend aan de behoeften van onze klanten. Bovendien beheren we productie tot distributie, verkoop en verzorgen we ook de after-sales indien nodig. We minimaliseren daarom alle kosten zonder de kwaliteit van producten en service opzij te zetten om uw kwaliteitsapparatuur te bieden tegen de beste prijs.