Mini dumper

Waarom kiezen voor een mini dumper?

Een gemotoriseerde kruiwagen heeft vele voordelen ten opzichte van een mechanisch model. Een gemotoriseerde minidumper kan tot 5 a 6 keer meer gewicht dragen dan een standaard kruiwagen. Bovendien zorgen onze minidumpers ervoor dat u tijd bespaart in het uitvoeren van uw werkzaamheden.

mini dumpers TORROS NL

Een gemotoriseerde dumper is bestemd voor hobby of beroepsmatig gebruik in de bouw, voor het vervoer van hout of bouwmaterialen, maar ook voor landbouw, renovatie, tuinieren en tuinaanleg. Met onze gemotoriseerde kruiwagens kunt u zich verplaatsen op een hellende en oneffen terrein tot 25%, om zware en volumineuze materialen op een comfortabele, moeiteloze en veilige manier te vervoeren.

De minidumpers zijn ontworpen voor frequente stops. Dankzij hun geringe breedte, instelbare snelheid vooruit en achteruit en twee zwenkbare achterwielen zijn onze minidumpers zeer wendbaar en kunnen ze worden gebruikt in situaties en op terreinen die het manoeuvreren bemoeilijken. Onze gemotoriseerde kruiwagens zijn allemaal van ons eigen merk MW Tools.T

Torros heeft een aanbod aan mini dumpers op benzine of elektrisch. Onze motorkruiwagens zijn veelzijdig, robuust, efficiënt en hebben een veel hoger laadvermogen dan een conventionele minidumper. Het ruime assortiment van Torros heeft een optimale prijs/kwaliteitsverhouding en wordt gefabriceerd volgens onze strenge kwaliteitsnormen.

Zoekt u een kruiwagen met verbrandingsmotor of een elektrische kruiwagen met accu? Een dumper op rupsbanden of een gemotoriseerde kruiwagen met een laadschop of een schaarlift? Een gemotoriseerde kruiwagen met kiepbak of met een uitschuifbare bak voor het vervoer van hout? Een gemotoriseerde kruiwagen met hydraulische kanteling? Of een hydrostatische kruiwagen? Dan bent u bij Torros op de juiste plaats!

Voor meer informatie kan u terecht op onze aankoopgids voor mini dumpers.